Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

swopper LIVING

 Swopper

De nieuwste uitvoering onder de swoppers

De swopper met viltstructuur is de nieuwste uitvoering onder de swopper stoelen. De swopper living is uitgerust met een viltenbekleding, verkrijgbaar in drie rustige eigentijdse kleuren. Deze kleuren dragen bij aan een goede sfeer op uw kantoor of bij u thuis. De swopper living is inzetbaar op kantoor of voor gebruik thuis. De viltenbekleding is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een hoge slijtvastheid. De swopper met viltenbekleding bestelt u gemakkelijk online. Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

12 producten gevonden

Kies bewust voor gezond zitten

Met een swopper kiest u er bewust voor om gezond te zitten. De techniek van de swopper is gebaseerd op dynamisch en actief zitten. De swopper living maakt beweging in alle richtingen mogelijk door het speciale veersysteem. Tijdens het zitten bent u in beweging en traint u uw rug- en buikspieren. Tegenwoordig zitten we een groot gedeelte van de dag. Daarom is het belangrijk dat we op een bepaalde manier toch onze beweging nemen. Dit ook om te voorkomen dat onze spieren te passief worden en we rug- en/of vaatklachten krijgen. Een swopper helpt u dit te voorkomen en zorgt dat u ook tijdens het werk in beweging bent!

swopper style gemakkelijk online bestellen

De swopper living bestelt u gemakkelijk online op swopperspecialist.nl. Afhankelijk van het doel welke u voor ogen heeft en uw smaak, kunt u uw keuze maken. Wenst u een antraciet frame of aluminium? En gaat u voor de grijze, blauwe of roze zitting? Aan u de keuze! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De swopper wordt in veel varianten geleverd. Zo kunt u ook kiezen voor een swopper met leren zitting of microvezel zitting. De swoppers met microvezel zitting is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U bepaalt welke kleur passend is bij u op kantoor of thuis. Wenst u meerdere swoppers te bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.