Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

swopper ZADEL

 Swopper

Een swopper voor de hogere werkplek

Ontwikkeld voor de hogere werkplek: de swopper zadel. De swopper zadel geeft extra dimensie aan ergonomisch en actief zitten. Door de flexibele zadelzitting van de swopper zadel past de hellingshoek zich automatisch aan de gebruiker aan. De swopper zadel kent standaard een zitting van premium leer. Het leer is van hoogwaardige kwaliteit en kent een zwarte kleur. De kwaliteit en de kleur van het leer dragen bij aan de luxeuze uitstraling van de swopper zadel. De swopper zadel wordt veel gebruikt in de medische sector, schoonheidssalons en kapsalons. Gaat u ook voor een swopper? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

4 producten gevonden

Waarom een swopper zadelkruk?

Met een swopper zit je nooit stil. Door de 3d bewegingstechniek moet u voortdurend van houding wisselen en blijven de spieren actief en zal de stabiliteit in uw rug toenemen. Het stimuleert u om te bewegen tijdens uw werkzaamheden. Een swopper kent geen grenzen aan bewegingsvrijheid. De swopper zadel schommelt zowel verticaal als horizontaal. Deze bewegingen kunnen naar wens worden ingesteld. 
Met de draaiknop aan de onderkant van de voetring stelt u eenvoudig af hoe flexibel de horizontale - zijwaartse - bewegingen mogen zijn. Door de draaiknop te draaien naar de + worden de bewegingen flexibeleren. De bewegingen worden stugger wanneer u de knop draait naar de -. 
De verticale bewegingen kunt u stellen door de draaiknop direct onder de veer. Draait u deze knop naar de + dan wordt de beweging van de veer stugger. Wenst u soepele veer bewegingen? Dan kunt u deze knop draaien naar de -. 
Met deze mogelijkheden stelt u de swopper zadel in precies zoals u prettig vindt. 

Een swopper gemakkelijk online bestellen

Een swopper zadel bestelt u gemakkelijk en voordelig bij ons online. Afhankelijk van het doel wat u voor ogen heeft kiest u een swopper. U kiest uw gewenste kleur frame. En gaat u voor een vaste voetring of een voetring met wielen? Maak uw keuze en plaats uw swopper in de winkelwagen. De swopper zadel wordt bij u geleverd. U kunt gebruik gaan maken van een bureaustoel met dynamische zitting. Met de swopper zorgt u ervoor dat u op een eenvoudige wijze rugklachten te voorkomt of vermindert. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons vrijblijvend!