Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

swopper WORK

 Swopper

De 3d actieve bureaustoel met alle mogelijke opties

De swopper work is de swopper met het gehele pakket aan mogelijke opties. De swopper work is voorzien van een voetring met wielen en een rugleuning met bekleding. De swopper work voldoet aan de normen voor kantoorstoelen. Een swopper work is uitstekend als bureaustoel! Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte aan.

12 producten gevonden

Een swopper work in allerlei kleuren en materialen online bestellen

Een swopper work is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Een swopper met rugleuning is de swopper work. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En ook de leuning kunt u in een gewenste kleur bestellen. De zitting van de swopper work is leverbaar in microvezel of leer. De hoes van microvezel is zacht, heeft een warme uitstraling en is gemakkelijk te reinigen. De swopper work met leren zitting is gemakkelijk te reinigen en is antistatisch. De hoes is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit leer en kent een chique uitstraling. Kijk voor de verschillende uitvoeringen en kleuren tussen ons uitgebreide assortiment! 

Voordelen van een swopper

Dankzij de bewegingen die u moet blijven maken op een swopper vermijdt u eenzijdige drukbelasting op uw wervels. Met een swopper zorg je voor een gevoed en elastische wervelkolom. Op een swopper richt u uw bovenlichaam op. Hierdoor komt uw bloedsomloop op gang. Het zitten en in beweging zijn bevordert een actief transport van uw bloed terug naar uw hart. Een goede bloedsomloop draagt bij aan uw gezondheid. 
Een swopper work vraagt om vaker van houding te wisselen. U zal merken vaker rechtop te gaan zitten. En een swopper volgt altijd uw bewegingen. Ook wanneer u naar voren nijgt om iets te pakken, beweegt een swopper work mee en blijft u een rechte rug behouden. Door continue beweging op een swopper, traint u onbewust de buik- rug en beenspieren. Niet alleen uw spieren hebben profijt van een swopper work, ook uw gewrichten. Door beweging gedurende het zitten blijven ook uw gewrichten in beweging. En wanneer gewrichten in beweging blijven, produceert u smeermiddel voor deze gewrichten en voorkomt u gewrichtsziekten. 
Een swopper brengt tal van voordelen mee! Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.