Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

swopper STANDAARD

 Swopper

Een swopper standaard voor in het onderwijs of de zorg

Het basismodel onder het aanbod swopper stoelen: de swopper standaard. De swopper standaard kent een zitting welke eenvoudig is schoon te maken. De zitting van de swopper standaard is bekleed met zwart kunstleder. Ook wel softex: een mengsel van katoen en polyurethaan. Omdat de swopper standaard zo gemakkelijk schoon te maken is, is deze stoel ideaal voor gebruik in het onderwijs en de zorg. 

4 producten gevonden

Voordelen van een swopper standaard

Met een swopper standaard zit u nooit stil; u bent continue in beweging. Door bewegingen naar opzij, voren en achteren te maken, creëert u een actieve zithouding. Voortdurend wisselt u van houding waardoor de spieren actief blijven en de stabiliteit in uw rug toeneemt. Wilt u meer weten over deze swopper standaard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Een swopper standaard bestellen

Een swopper standaard is gemakkelijk online te bestellen. Bestel uw swopper standaard online bij swopperspecialist.nl. U configureert de swopper standaard naar wens. Is dat met een vast onderstel? Of betreft dat een onderstel met wielen? En geeft u de voorkeur aan een antraciet of aluminium onderstel? Dit zijn verschillende opties die u kunt kiezen, zodat u de swopper standaard naar wens kunt bestellen. Na ontvangst van de bestelling, zal uw swopper standaard binnen 10 werkdagen bij u op het gewenste afleveradres worden bezorgd. 
Wenst u de swopper standaard voor bestelling even te zien en te testen? Kom dan langs in onze showroom! Wij helpen u graag.